Дивлячись на світ далеко від світловолосого персонажа Фреда Джонса в помаранчевому краватці, якого він грав у фільмах про Скубі Ду , він сказав TooFab, що він не має бажання повторювати цю роль.

Актор, який знявся у частинах популярної франшизи 2002 та 2004 років, сказав, що зйомки були складним досвідом і були однією з двох ролей, про які він шкодує.

"Це не для мене, чувак" , - сказав він, коли його запитали про возз'єднання з Mystery Incorporated.

Сара Мішель Геллар, кадр з фільму "Скубі-Ду"

Він додав: "У першому було надто багато приманки та підміни. Студія не була чесна зі мною ні в якому вигляді, ні у формі. Вони не були прямолінійними. У мене було дві роботи, про які я шкодував, і Скубі був одним із них ".

Популярні новини зараз

"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський

Показати ще

Незважаючи на те, що він відмовився від франшизи, філософськи налаштований Принц-молодший сказав, що нарешті зможе оцінити фільми, як тільки побачить їхній вплив на молодих фанатів, що повністю змінило його погляд на ситуацію.

Фредді Принц та Сара Мішель Геллар, фото: sarahmgellar/Instagram

Тим не менш, фільми також призвели до возз'єднання зі своєю нинішньою дружиною Сарою Мішель Геллар, яка зіграла Дафну Блейк.

За словами 47-річного актора, один із його культових фільмів "Я знаю, що ви зробили минулого літа" також виявився непростою зйомкою, оскільки режисер Джим Гіллеспі сказав йому, що хоче іншого актора.

"Він був дуже прямолінійний у тому, що: "Я не хочу, щоб ти був у цьому фільмі". Тому, коли це твоя перша робота і ти чуєш ці слова, це просто руйнує тебе, чувак. Це просто руйнує тебе", - сказав Принц-молодший. - Я хотів битися з цим хлопцем два чи три рази".

Нагадаємо, що 46-річна "Баффі" Сара Мішель Геллар наважилася показати свою 12-річну дочку від Принца: повна протилежність до грози вампірів.

Раніше ми повідомляли, що Сара Мішель Геллар із "Баффі - винищувачка вампірів" вимагала великої суми грошей за шлюб із Принцем.