Не багато хто знає таку блогерку, як Рейчел Штульман, яка давним-давно отримала в інтернеті звання найпривабливішої тенісистки.

Дівчина продовжує радувати своїх шанувальників. Наприклад, зовсім недавно вона знову поділилася чарівним знімком, на якому постала, перебуваючи на тенісному корті в короткій спідниці та приталеному светрі, що акцентує увагу на видному декольте спортсменки.

Рейчел Штульман, фото: Instagram

Рейчел Штульман, фото: Instagram

Рейчел Штульман, фото: Instagram

Популярні новини зараз

Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги

Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини

Показати ще

Вона вирішила порадувати фанатів двома квитками на матчі найпрестижнішого турніру Miami Open. Але, що найголовніше, це дозволить щасливчикам провести час із самою Штульман.

У коментарях одразу відреагували тисячі фанів. Блогерша отримала багато відгуків. "Довершена жінка", "Надзвичайна", "З тобою піду куди завгодно", "Твоя витонченість захоплює", - і багато інших подібних висловлювань.

Знайшлися і ті, кого подібні фотографії дуже злить.

"Усім привіт! Я тримаю тенісну ракетку, але ця посада насправді призначена для того, щоб привернути всю увагу до моєї...", - пише один із них.

32-річна Рейчел Штульман грала у теніс на молодіжному рівні, але згодом замість професійної кар'єри вона вирішила зосередитися на розвитку своїх соціальних мереж.

Нагадаємо, "Майже кожен день...": діва Монро показала стиглі ягідки, які мало хто зможе з'їсти

Як повідомляв "Знай.uа", дівчина відмовилася від трусів і закликає до цього всіх жінок: "Не ношу 5 років. Виділення - це нормально"

Знай.ua писав, "Красива мамуля...": засмагла Валерія Крук зняла все зайве, навіть холодний лютий здасться липнем