Відомий український телеведучий і мандрівник Дмитро Комаров одного разу покатався Києвом, і показав усьому світу, на що перетворили столицю російські окупанти.

Про це ведучий, який активно допомагає постраждалим від вибухів, написав на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

Дмитро Комаров. Фото: скрін instagram

У своєму житті телеведучий багато побачив, поки мандрував світом. Тепер він їздить Україною, і показує всьому світу горе та руйнування, яке принесли на нашу землю російські окупанти. Окремі уривки з мандрівок лягли в основу фільму "Рік".

Навесні 2022 року побував на Оболоні та Куренівці, де зруйновано та пошкоджено житлові будинки, були постраждалі та загиблі.

Популярні новини зараз

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу

Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію

Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone

Показати ще

"Я багато чого побачив у житті. Але вчора було важко повірити, що це не страшний сон. Що це мій рідний Київ. Спокійний житловий масив Оболонь. Звичайна 9-поверхівка радянських часів - у такий самий дорослішав я. Горе принесла російська ракета. Обвали". Пожежа, Смерть, Квартири зруйновані, Сльози людей, Розпач, Горе, Сотні зруйнованих "мрій" Ще ввечері ці люди лягали врятувати з думками, як і більшість киян (і я теж), з думкою: "Ну якщо бомбардування - нас це не торкнеться. Київ великий", - пише ведучий "Світу навиворіт".

На опублікованих кадрах видно весь жах руйнувань. Телеведучий зазначає, що він побував у Чорнобилі, Фукусімі, бачив багато руйнувань за своє життя, але ніколи не міг подумати, що так виглядатиме його рідне місто.

"Вчора я побачив це вдома. Сніданок, який не встигли доїсти. Іграшки, які діти поспіхом кинули. Всі речі, все життя, все те, що сім'ї збирали десятиліттями, в одну мить знищено російською армією", - додав Дмитро .

Нагадаємо, що Дмитро Комаров із "Світ навиворіт" похвалився унікальною красунею і це не дружина Олександра: "Вона вийшла на подіум".

Раніше ми повідомляли, що Дмитро Комаров із "Світу навиворіт" потрапив під обстріл після зустрічі із Зеленським.