Знаменита співачка Оля Полякова, яка напередодні обурила українців кадрами із розкішного відпочинку у Буковелі, відповіла на хейт у свій бік. Відповідний ролик зірка опублікувала в сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Оля Полякова заявила, що після того, як опублікувала фото з відпочинку у Буковелі, багато хто її засудив. Втім, вона не згодна з критикою на свою адресу. За словами зірки, вона відпочивала в Україні і в першу чергу підтримувала бізнес.

Оля Полякова, фото Знай.ua

"Виставила фото про те, як я відпочивала в Буковелі цього року і натрапила на таке погане коментування, що "не час", "як ви можете", "ось ми відпочиваємо та мовчимо". Дорогі мої, я відпочивала в Україні. Бізнес має працювати", - зазначила співачка.

Публікація Олі Полякової, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Показати ще

Оля Полякова наголосила, що зараз особливо важливо підтримувати бізнес, адже людям треба на щось жити. Вона закликала всіх, хто має можливість, підтримувати бізнес, просто повечерявши в ресторані або десь відпочивши.

"Ви уявляєте, скільки людей отримує зарплату? Це покоївки, кухарі, менеджери, це все, хто працює в цій сфері. Їм що всім зуби на полицю покласти? Бізнес має працювати", - додала вона.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Полякова радить українцям готель за 100 тисяч, люди отетеріли: "Одні воюють, інші тусують".

Також наш портал інформував, Оля Полякова натягла блискучі "зброю" і поспішила на допомогу воїнам ЗСУ: "У кожного своя зброя".

Крім того, ми писали, Оля Полякова не побоялася і вмазала путіну, Україна точно вистоїть: "Московський карлик залишається дрібним".