Відомий хореограф, переможець проєкту "Танці зі зірками" Євген Кот разом із дружиною потрапив у ДТП. Подружжя дивом не постраждало і відбулося переляком, а ось авто пощастило менше. Цим танцюрист поділився в інтерв'ю "ЖВЛ".

Євген Кот розповів, що перед інцидентом йому наснився сон, який став віщим. Спочатку він не надав йому особливого значення, але невдовзі потрапив у ДТП.

Євген Кот, фото Instagram kot_jenya

В автомобілі хореограф був не сам, а із дружиною. Подружжя поверталося з чергового фестивалю. На незнайомій дорозі з поганим освітленням було складно орієнтуватися, і Євген Кот втратив керування. За його словами, автомобіль злетів з дороги і врізався в "стіну" з землі.

Женя Кот та дружина. Фото: скриншот Instagram

Популярні новини зараз

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

"Ми, скажімо так, у стіну в'їхали. У таку купу землі з великими брилами і потім нас викинуло в канаву і з канави ми далі вилетіли. Машина не гальмувала, бо цей пісок, гравій. Її просто несло. Там півпередка, бочина і колесо майже вирвало", - поділився хореограф.

Євген Кот зазначив, що він сам і дружина залишилися цілими і відбулися переляком.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, приймаючи Катя Кухар з "Танці зі зірками" показала генія, який переплюнув Олександра Стоянова: "Через стільки років..."

Також наш портал інформував, легенда "Танці зі зірками" Ілона Гвоздєва втратила найрідніше через путін: "Ми жили і нікого не чіпали".

Крім того, ми писали, Катя Кухар із "Танці з зірками" перетворилася на казкову мавку та зачарувала українців: "Заманить у ліс будь-кого".