Відома українська акторка Ольга Сумська показала, як постраждав Харків від російських окупантів. Це схоже не на порятунок, а на геноцид.

Stories з'явилися на офіційному акаунті жінки в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. За допомогою цієї платформи вона доносить правду про війну в Україні, а також допомагає волонтерам та армії.

Ольга Сумська, фото: Знай.ua

Тоді вона показала, яка ситуація панувала в Харкові через кілька тижнів після початку повномашстабного військового вторгнення Росії. Цілі квартали було зруйновано, не було людей. Автомобілі висаджені в повітря, а будівлі валилися на очах.

"Харків. Вул. Мироносицька. Фільм жахів" - підписано ролик Ольгою Сумською.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Ольга Сумська, фото: Instagram

Ольга Сумська, фото: Instagram

Руйнування справді колосальні, і найбільше в цій ситуації шкода звичайних громадян, які залишилися без дому, і, можливо, постраждали від російської агресії.

Варто зазначити, що внаслідок авіаудару тоді сталася руйнація у житловому будинку, як заявили у ДСНС України.

"Щойно було зруйновано ще один об'єкт, це цивільний об'єкт, житловий будинок у центральній частині міста Харкова. Майже повністю зруйновано. Зараз там уже працюють рятувальники, наші комунальники, щоб розбирати завали. Ситуація напружена, але ми не здаємося і здаватися не збираємося" , – зазначав мер міста Ігор Терехов.

Після цього Харків, як і інші міста, ще не раз ставав епіцентром нелюдських вчинків росіян, коли вони стріляли ракетами по житлових будинках, вбиваючи сотні людей.

Удар по житловому будинку у Дніпрі. Фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Нагадаємо, що Ольга Сумська переконала всіх у перемозі - путін не страшний, коли є таке: "Це наша земля".

Раніше ми повідомляли, що вічно молода Ольга Сумська здивувала тим, як вона виглядала у 14 років: "Ми ганяли на простих".