Відомий український музикант, ексведучий Travel-шоу "Орел і решка" Коля Сєрга, який також є членом "Культурного десанту", відреагував на скандал навколо коміка Андрія Щегеля та режисера Тараса Голубкова, які втекли з країни. Що думає про таких "діячів культури", артист розповів на своїй сторінці в instagram.

Коля Сєрга з перших днів повномасштабного російського вторгнення робить усе, щоб наблизити перемогу. На даний момент він перебуває в "Культурному десанті" - об'єднанні артистів, які їздять у найгарячіші точки для підтримки воїнів ЗСУ.

Коля Сєрга. Фото: скрін youtube

Водночас деякі особи дозволяють обманом виїжджати з України і робити скандальні заяви. Яскравий приклад комік Андрій Щегель і режисер Тарас Голубков, навколо яких розгорівся гучний скандал. Коля Сєрга дозволив собі оцінити дії таких "діячів культури".

Андрій Щегель, кадр з відео

Популярні новини зараз

Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари

У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція

Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки

Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки

Показати ще

Виконавець зазначив, що такі особи, як Щегель та Голубков насправді не мають жодного відношення до культури та те, що вони втекли лише краще для країни.

"Звичайно, у сім'ї не без щілин і голубкових. Я вважаю, що вони взагалі не мають жодного відношення до культури. Це отруйні паразити, які мімікують під культурних діячів. Те, що вони залишаються зараз за кордоном, для української культури лише плюс. Головне – не пускати їх назад”, - зазначив музикант.

Раніше портал Знай повідомляв, комік Щегель, який назвав українців "попаяними дебілами", вже почав вибачатися: "Ні краплі зневаги".

Також наш портал інформував, "виникає блювотний рефлекс": стендаперша Лера Мандзюк оскандалилася жартом про пісню "Червона рута".

Крім того, ми писали, "Гинути – вибір хлопців": стендап-комік Андрій Щегель втік та назвав Україну "фікцією".