Український співак, колишній чоловік співачки Наді Дорофєєвої Володимир Дантес намагався пробувати себе в ролі стендап-коміка.

Цікавий пост він одного разу опублікував на своїй сторінці в соцмережі Instagram, відкриваючи завісу над моментами творчого та особистого життя.

"Просто запитав у душнили, як справи. Люблю снідати в 10 ранку. Це мене шалено бадьорить. Тому я встаю о 8-й ранку, щоб зібратися, вмитися, помити посуд з учора, приготувати цей сніданок..." , - ділиться виконавець.

"А потім так підбадьоритися о 10, ууууу!" , - зізнався Дантес.

Шанувальники оцінили спроби Дантеса жартувати, але не всі зрозуміли його жарт. Навіть тоді ще дружина Дорофєєва не оцінила гумору.

Популярні новини зараз

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Показати ще

"Шо?" , - Здивувалася вона в коментарях.

"Душніли не залишають брудний посуд на завтра!" .

Скрін, Instagram Дантес

"Дивуюся, чому тут досі немає коментарів від буркотливих жінок на кшталт "а де Надя? Чому вона не може зробити сніданок чоловікові та помити посуд?” , - додають інші.

Нагадаємо, що Володимир Дантес з дитиною на руках звинуватив українців у брехні: "Всім наср*ть".

Раніше ми повідомляли, що Вова Дантес похвалився, як вирує його життя після розлучення з Дорофєєвою: "Перестали бути тінню".

Також стало відомо, що Дантес пройшов великий та захоплюючий шлях із юною красунею, і це не Кацуріна: "Від СТО до весілля".