Популярна українська співачка Яна Шемаєва, більш відома під псевдонімом Jerry Heil, часто радує шанувальників будь-якими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Минуло вже якийсь час від моменту, коли вона впала в оркестрову яму. Згодом вона заявила, що ребро майже зрослося і через це у 2023 році вже можна планувати майбутні заходи. Наразі вона стала новою героїнею в інтерв'ю "Як ти?" на телеканалі СТБ. Григорій Решетник поговорив з Яною на багато тем, але один із фрагментів вимагає більше уваги, ніж інші.

Jerry Heil, фото з Instagram

Так, виявилося, Jerry Heil була б не проти стати новою героїнею романтичного шоу "Холостячка", перейнявши естафету у Ксенії Мішиної та Злати Огнєвіч. Вона разом зі знайомими та друзями дивилася 12 сезон, де головним героєм був Алекс Топольський, якому не вдалося збудувати стосунки з переможницею Катериною Лозовицькою.

— Красива, талановита молода співачка, яка запросила мене знятися у своєму кліпі.

Популярні новини зараз

Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб

Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати

Кого не мобілізують до армії: перелік професій

Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень

Показати ще

— Слухай, тепер ти мене запрошуй зніматись у "Холостячку".

— А ти готова взяти участь?

— Я дуже хотіла б. Мені цікаво.

Таким чином, Григорій Решетник міг би її "віддячити" за участь у зйомці.

Jerry Heil, кадр з кліпу на пісню "Козацькому роду"

Як виявилось, Jerry Heil навіть знає, кого хоче бачити біля себе. За словами виконавиці, обранець має бути винятковим українцем. І їй не дуже хотілося б будувати відносини з хлопцями з інших країн.

Нагадаємо, колишня Михайла Заливако Юля "Зайчика" Бельченко розповіла про підставу на "Холостяку": "Я не вкрала, не вбила..."

Як повідомляв "Знай.uа", "Один одного відігрівали": "Холостяк" Топольський згадав про інтим із Сашею Мудрою в холодному басейні

Знай.uа писав, дорослий чоловік відповів на "підкат" Jerry Heil: "До дірок затер вашу"