На початку січня українці нарешті побачили фінал 12-го сезону романтичного шоу "Холостяк" з Алексом Топольським у головній ролі.

Переможницею стала Катерина Лозовицька. Просто "фіналісткою" залишилася Олександра Мудра, яка, як згодом виявилося, все ж таки не змогла піти з голови Олександра. Хлопець не протримався у стосунках із Катею більше місяця, бо постійно думав про Мудру.

Алекс Топольський, "Холостяк-12", фото: Знай.ua

Наразі Алекс Топольський дав велике інтерв'ю Ганні Оліцькій, у якому є багато цікавих подробиць. Одну з них ми зараз обговоримо.

— У моделінгу мені здається... і ось я бачу те, що відбувається у Нью-Йорку. Чоловіки, які працюють… більшість – це геї. Чи не помітив ти цю гей-френдлі атмосферу в моделінгу і чи були ситуації, коли... ти дуже гарний хлопець і могли щось запропонувати. І наскільки ти до цього нормально ставишся?

Популярні новини зараз

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

РФ може відкласти наступ через несподівані обставини

За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Показати ще

— Я цілком нормально ставлюся до людей, які обирають цю орієнтацію, бо її відчувають. Я не бісексуал, мені подобаються лише жінки.

— Домагання, не дай боже, були?

— Якось була фотосесія у Нью-Йорку. Щось я відчув, що не туди все йде. Я йому кажу: "Так стоп!"

Нагадаємо, дружина ведучого "Холостяка" наїхала на Топольського після пост-шоу: "Боже, як це принизливо"

Як повідомляв "Знай.uа", учасниця "Холостяка" відпочиває в Дубаї з бразильцем після невдачі з Топольським: "Безробітна тепер"

Знай.ua писав, "Вмію подобатися татам": Саша Мудра знайшла собі багатенького американця після фіналу "Холостяка"