Наречена колишнього віце-прем'єра України Павла Розенка Олена-Крістіна Лебідь вже багато років є всіма улюбленою телеведучою програми "Аферисти в сітях" на Новому каналі, а також продовжує проявляти активність в Instagram.

На цей раз Олена-Крістіна Лебідь розповіла про чергову схему шахраїв, які користуються правилами "Укрпошти" про те, що посилки до 500 гривень можна забирати з відділення без документів.

Олена-Крістіна Лебідь. Фото: instagram.com/elena_kristina_lebed/

Йдеться про будь-яких продавців, які пропонують товари, що не перевищують 500 гривень. Також у них є вимога – відправлення лише "Укрпоштою". Після передоплати майже в половину вартості, продавець все ж таки відправляє товар, але отримує його спільник, оскільки на пошті не просять паспорта.

"Гроші вони ділять між собою, товар - все одно при них, а покупець - без передоплати, без товару і з купою нервів на Укрпошті! 😱😱😱 При цьому шахрай навіть не морозиться! Він просто все спихає на Укрпошту - мовляв, це вони наплутали, з ними розбирайтеся! Я, мовляв, чесний! Товар відправив! І взагалі - зараз на вас ображусь", - написала ведуча.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Зірка попередила, що варто виявити обережність і не вестись на афери, щоб у результаті не залишитися ошуканими.

Раніше ми писали про те, що Олена-Крістіна Лебідь склала довгим ніжкам Поляковій конкуренцію: "Нічого не забула?"

Як повідомляв Знай.ua, Олена-Крістіна Лебідь знайшла собі дикого чоловіка, довелося хапатися за сокиру: "Фантазер ти мене називала"

Також портал Знай.ua писав, що Олена-Крістіна Лебідь вирішила побешкетувати на морозі, поки Розенко побіг за горошком: "Дайте рецепт Олів'є"