Красуня з "Жіночого кварталу" Еліна Мбані вразила українців природною красою в ефектному вбранні та новому образі. Вона одягла перуку з рожевими завитушками та ріжками, чим спантеличила шанувальників.

Зірка "Жіночого кварталу" та сольна співачка Еліна Мбані на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram розповіла про те, що набула через війну, яка майже рік триває в Україні.

Еліна Мбані. Фото: скрін youtube

Через місяць - рік. Рік як ми стаємо з кожним днем більш стійкими, незламними. Рік як десь на сході гинуть наші рідні незнайомці. Рік як ми пристосовуємось до абсолютно іншого життя. І я не можу сказати що воно гірше. Тому що наші захисники роблять все, щоб ми дякували за кожну мить. Але воно інше. =- написала Еліна Мбані.

Вона розповіла, що намагається не кричати від страху, коли бачить сни про війну, а також, про те, що вчиться зберігати кошти, щоб витратити їх на донати ЗСУ. Еліна зазначила, що тепер легше виділяти головне та вміти жити за графіком.

Популярні новини зараз

Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн

Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок

Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр

Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа

Показати ще

І через місяць рік як у потоці новин вчишся не реагувати, не плакати, не сприймати. Тому що потрібно прокидатися, працювати, донатити. І тільки ніч знає, що я досі не навчилася стримувати той крик. І тільки сни знають скільки болі приховує моя посмішка вдень - зізналася дівчина.

У коментарях підтримали зірку, та зазначили, що її слова дуже влучно описують душевний стан багатьох.

"Як влучно і гарно сказано! Посміхайся завжди тобі це так личить!!!!", "Вау, красуня!", "Немов з фільму", - написали у коментарях.

Нагадаємо, ми писали, що Еліна Мбані з "Жіночого кварталу" вразила ефектним виглядом у стильному вбранні: "Палка шоколадка".

Як повідомляв "Знай.ua" екзотична красуня Еліна Мбані з "Жіночого кварталу" в білому змусила хвилюватися українців - шуба на голі ноги.

Також "Знай.ua" інформував зірка "Жіночого кварталу" Еліна Мбані "вигуляла" топ з глибоким декольте: "Я дивилася в небо".