Стало відомо про те, куди зникла Геля із "СВ-шоу" після того, як розлучилася з Андрієм Данилком. Як зараз виглядає жінка через рік.

Мало хто згадає сьогодні напарницю Вєрки Сердючки на ім'я Геля, з якою вони тривалий час працювали разом. Її зіграла Радміла Щеголєва, якій уже 49 років. Виглядає вона чудово, і як вона зізнається сама – секрет простий.

Вона веде здоровий спосіб життя, правильно харчується, а також займається йогою.

Гелю, фото: вільне джерело

Як тільки вона покинула проект, то ходили чутки, що в усьому провина Інна Білоконь, що грає маму Вєрки Сердючки. Тут зіграла ревнощі, як кажуть люди, проте сама Радмила Щеголєва ніяк не коментувала ці чутки.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Після відходу вона зазначила, що просто переросла роль Гелі, і пішла сама. А правда це чи ні - так і залишиться назавжди загадкою, якщо звичайно в один момент вона не наважиться розповісти правду.

Гелю, фото: вільне джерело

Після цього вона намагалася займатись бізнесом, а потім повернулася до театру, де працювала раніше. З Андрієм Данилком вони зараз у дружніх стосунках і часто підтримують зв'язок. На щастя, жодної ворожнечі між ними немає.

Гелю, фото: вільне джерело

Нещодавно, до речі, вона стала мамою, і народила вже поле 40 років, коли втратила всю надію. Вони з чоловіком домовилися, що зачаття має відбутися лише природним шляхом, тож терпляче чекали на диво. І воно сталося, і не один раз, а двічі.

Гелю, фото: вільне джерело

Нагадаємо, що Вєрка Сердючка разом із мамою подарували українцям хвилину теплих спогадів: "Були щасливі".

Раніше ми повідомляли, що Андрій Данилко розповів, як "прибив" Таїсію Повалій і запхав гроші в колготки: "Пам'ятаю очі Христини Орбакайте".