Талановита українська співачка і акторка "Жіночого кварталу" Марта Адамчук вразила красою на прогулянці з двома фактурними жеребцями. Кадром знаменитість поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Марта Адамчук скорила безліч сердець як талановита актриса і співачка. Ще у неї безліч хобі - від фотографії до в'язання. Разом з тим зірка знаходить час для спілкування з шанувальниками в соцмережі і регулярно ділиться новими фото і відео.

Марта Адамчук. Фото: скрін youtube

Так, в цей раз Березня Адамчук вразила неймовірною красою, з'явившись на одне фото з розкішними білими жеребцями. Кадр зірка доповнила описом свого нинішнього стану.

"Сьогодні мені так слизько, що доводиться балансувати кожен крок. Так, ніби в одному дні – весь наш рік. Кожен раз думаєш, що впадеш і кожен раз тримаєшся", - написала під фото актриса.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Шанувальники були вражені кадром і підтримали зірку.

"Яка була красива зйомка", "Не падаємо, ні духом, ні тілом, навіть якщо доводиться стояти на одній нозі!!", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, зірки "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару, Віра Кекелія і Марта Адамчук помірялись красою у вишуканих вбраннях: "Чарівні".

Також наш портал інформував, Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" пораділа, що її волосся не відвалилися: "Зайвий раз не чіпати".

Крім того, ми писали, Олена Кравець з "Квартал 95" розповіла, як війна допомогла їй втілити мрію всього життя: "Скільки разів відмовлялася..."