Відома українська співачка Аліна Гросу, яка розлучилася з чоловіком-москвичем Олександром Комковим і повернулася до рідного Києва та допомагає під час війни, часто радує багатотисячну аудиторію свіжими публікаціями у своєму Instagram.

Ні для кого не секрет, що Аліна Гросу – не лише блискуча співачка, а ще й дуже талановита актриса. За останні кілька років артистка знялася в десятках серіалах та кіно, які здобули неймовірний успіх. Знаменитість регулярно радує численних фанатів своєю творчістю.

Аліна Гросу, фото: Instagram

На цей раз співачка поділилася фотографіями зі своєї юності, де їй лише 13 років. Зараз Аліна є однією з найуспішніших артисток в Україні та розкішною дівою, але вона довела, що далеко не завжди їй вдавалося так гарно виглядати. На опублікованих кадрах можна побачити пухку і маленьку дівчинку, яка ще не знала, що таке популярність і всесвітня відомість.

Скріншот з Instagram, Аліна Гросу

Популярні новини зараз

Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку

Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено)

Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн

Кого не мобілізують до армії: перелік професій

Показати ще

У підписі до фотографій Аліна розповіла, яким чином вона спромоглася так перетворитися і як вона підтримує свою фігуру зараз. За словами артистки, жодних жорстких дієт вона не дотримується, голодом себе не морить і у спортзалі не ночує.

Скріншот з коментарів, instagram.com/alina_grosu/

Скріншот з коментарів, instagram.com/alina_grosu/

Скріншот з коментарів, instagram.com/alina_grosu/

[quote author=""]"Люблю людей, яким здається, що раніше я краще виглядала ❤️🙌🏽 світу та щастя всім 😉😅 завдяки вам, я знаю якщо я знову стану пиріжком - мене хтось все одно буде любити 🙌🏽" - написала Аліна Гросу.

Нагадаємо, що Аліна Гросу не змогла зустрітися з Поплавським, згадавши про кохання: "Дуже шкода".

Раніше ми повідомляли, що Аліна Гросу після операції зізналася, що з її серцем: "У такий час...".