Відомий український репер, продюсер та шоумен Олексій Потапенко, який більше відомий, як Потап раптово стривожив шанувальників новою публікацією у соціальній мережі instagram.

Потап досить близький з шанувальниками і регулярно радує їх новими публікаціями, показуючи, що відбувається в його творчому та особистому житті. Втім, останніми місяцями він зовсім не ділиться загальними фото зі своєю дружиною Настею Каменським, а шанувальники обговорюють, що у відносинах зірок не все так просто.

Потап та Настя Каменських, фото: Instagram

Так, Потап раптово схвилював фанатів невинною публікацією. Він поділився уривком пісні Насті Каменських, що недавно вийшла, але приводом для обговорень став його короткий підпис.

"Зима прощання..." - підписав публікацію репер.

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

Шанувальники чомусь припустили, що артист так завуалював розставання з Настею Каменськими і дуже схвилювалися.

"Що це означає ... Ви буди і є моєю найулюбленішою парою в шоубізі, ще з 4 років я мріяла про ваше одруження і тут таке ... сподіваюся, що у Вас з Настею все добре! Всі проблеми вирішуються", "Так ви разом? Чи розійшлися?", "Не хочеться в це вірити", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Настя Каменських зізналася, куди ховається від зовнішнього світу: а як же Потап у прольоті?

Також наш портал інформував, що Світлана Тарабарова вшанувала пам'ять тих, про кого треба пам'ятати завжди, тим більше під час війни з росією: "Істина про геноцид".

Крім того, ми писали, Настя Каменських не припиняє звертатися до вищих сил за допомогою у цій війні: "Скоро закінчиться".