Починаючи з 21 грудня, "Емілі в Парижі" повернеться ще на один сезон, і всі, без сумніву, випиватимуть, скуштуватимуть, а потім і віритимуть: акторам багато платять за третій раунд.

Зокрема, провідна акторка Лілі Коллінз, яка перебуває на шляху до неймовірного багатства завдяки цим солодким грошам Netflix.

Звичайно, гігант потокового мовлення точно не оголошує, деякі закордонні ЗМІ змогли дізнатися про все.

Як наприклад Cosmopolitan.

Лілі Коллінз

Популярні новини зараз

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою

Показати ще

Лілі, очевидно, заробила більшу частину своїх грошей на суперуспішній кар'єрі на телебаченні та в кіно, але її найбільший проект на сьогоднішній день - "Емілі в Парижі", одне з найпопулярніших шоу Netflix. Ні, правда, це був їхній найкращий комедійний серіал 2020 року, і за перші 28 днів його перегляду переглянули 58 мільйонів людей. Це трохи менше, ніж у інших великих хітів Netflix, включаючи Бріджертон, який за той же період часу переглянули 82 мільйони сімей. Суть у тому, що Netflix заробляє купу грошей на "Емілі в Парижі". Так що, очевидно, зрозуміло, що вони були готові розщедритися на шматок цього пирога, щоб спонукати акторів повернутися в 3 сезоні, вірно?

Знову ж таки, Netflix не повідомляє, скільки вони платять своїм зіркам, але досить легко припустити, скільки заробляє Лілі, виходячи з того, скільки, як повідомляється, заробили інші актори. Дженніфер Лоуренс, наприклад? Отримала 25 мільйонів доларів за свій останній фільм Netflix "Не дивись вгору". Тим часом, як повідомляється, Віллу Сміту заплатили 35 мільйонів доларів за Bright 2, перш ніж його скасували в середині розробки.

Очевидно, що ці приклади — фільми, але відомо, що Netflix добре платить своїм телезіркам. Наприклад, вони, як повідомляється, пропонували Реже-Жан Пейдж 50 000 доларів за серію лише запрошеної зірки у другому сезоні серіалу "Бріджертон". (від чого він відмовився). І ми також знаємо, що "Дуже дивні справи" нібито платять своїм акторам другого плану 250 000 доларів за серію, а головні актори Міллі Боббі Браун, Вайнона Райдер та Девід Харбор заробляють 350 000 доларів за серію.

Вайнона Райдер, скріншот відео

Підемо далі і скажемо, що "Емілі в Парижі" - це не зовсім "Дуже дивні справи" за рівнем популярності, але вся ця інформація нас цілком влаштовує, якщо припустити, що Лілі заробляє близько 300 000 доларів за серію "Емілі в Парижі". Якщо це правильно, вона заробить близько 3 мільйонів доларів за 10-серійний сезон. Не погано!

Лілі Коллінз, фото: Instagram

Нагадаємо, що Лілі Коллінз втомилася від образу "Емілі в Парижі" і пішла у готику: більше жодних беретів та барвистого макіяжу.

Раніше ми повідомляли, що зірка "Емілі в Парижі" Лілі Коллінз показала свої амбіції, хоче Оскар, як у Наталі Портман.