Надя Дорофєєва розповіла про сильне отруєння. Відповідне відео з'явилося на ютуб-порталі "Світське життя".

Відома українська співачка, екс-солістка гурту "Час та Скло" Надя Дорофєєва часто радує шанувальників різноманітними піснями, концертами, кліпами.

Її популярність зробила дівчину справжньою блогеркою. Шанувальники намагаються активно лайкати та коментувати кожен її пост.

Надя Дорофєєва. Фото: скрін youtube

Дівчина побувала на прем'єрі фільму "Дім Гуччі", де дала інтерв'ю співачці Джамалі. Співачка спробувала себе журналістом програми "Світське життя". Джамала запитала Надію Дорофєєву про поїздку до Єгипту з мамою (2021 року). Українська співачка зізналася, що пережила дуже сильне отруєння на той момент.

Популярні новини зараз

Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною

Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини

Показати ще

Stories Наді Дорофєєвої, скріншот: Instagram

"Це було отруєння таке сильне вперше в моєму житті. Мене забрала "швидка", мені не могли поставити п'ять разів крапельницю. У мене були сині руки від цього всього. Мене там намучили, але врятували. Під крапельницею лежала чотири години. Думала, що я помру. Це була перша в історії мого творчого життя скасування концерту" , - повідомила Надія Дорофєєва.

Нагадаємо, що Надя Дорофєєва вирішила зійтись із колишнім та заінтригувала українців: "Не всі сюрпризи". Виконавиця розповіла, що приготувала для шанувальників несподіваний сюрприз.

Раніше ми повідомляли, що Дантес не соромиться за інтим при дітях Кацуріної і давно обірвав зв'язки з Дорофєєвою: "Коли сплять у кімнаті...".

Також стало відомо, що Надя Дорофєєва розповіла, як її зачепили за живе у Фінляндії на очах у Осадчої та Тополі.