Тіна Кароль раніше показувала українських військовослужбовців, котрі хотіли донести одну просту істину звичайним громадянам.

Зовсім недавно вона ділилася кількома Instagram Stories, одна з яких стосується так званих "хороших російських знаменитостей", які засудили повномасштабну фазу війни 24 лютого 2022 року. А зараз Тіна розповіла про цілком логічну річ... кожному з нас дуже важлива підтримка.

Тіна Кароль, фото Знай.ua

"Ми збираємо гроші, допомагаємо всім, чим можемо по всій країні. Але є ще одна важлива підтримка - моральна: це і розрадувати, і пожартувати. Та навіть просто подзвонити і подякувати! Ось тут сімейні моменти нашого спілкування з Героями сучасної України", - пише Тіна Кароль у публікації.

На першому з кількох знімків Тіна Кароль постала з гордо піднятою головою і з рукою, витягнутою вгору, склавши кисть у кулак, що демонструє силу духу та готовність до боротьби. Далі слідує відео, на якому співачка і зателефонувала з воїнами ЗСУ, прямо на сцені.

Популярні новини зараз

В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Тіна Кароль, фото: Instagram

"Це дуже крута ідея. І я впевнена, що такими дзвінками ви дуже надихаєте наших героїв", - пише один із користувачів у коментарях.

Нагадаємо, Тіні Кароль поставили діагноз і він їй не сподобається: "Начебто під кайфом, нічого живого"

Як повідомляв "Знай.uа", Тіна Кароль задерла ноги не гірше за Різатдінову і показала хутро: "Теплого кольору і натуральний теплий"

Знай.uа писав, Тіна Кароль отримала пропозицію з Росії, але вирішила знищити Ані Лорак і Повалій: "Я не продаю душу"