Фентезійний серіал від Netflix "Венздей" про похмуру доньку сімейки Аддамс вийшов лише 23 листопада 2022 року, але вже встиг побити багато рекордів.

Батьки (Гомес і Мартіша) відправляють 15-річну дитину до спец.школи, адже у звичайній школі вона постійно наривається не неприємності. Серед вампірів, перевертнів, горгон та інших Венздей спробує не тільки облаштуватись, а й вижити. Адже на красуню оголошено полювання. Малій доведеться дізнатися страшну таємницю, врятувати себе і тих, кого вона спочатку буде зневажати.

Серіал "Венздей", скріншот: YouTube

За перший тиждень після прем'єри загальний час переглядів серіалу становив 341,23 мільйона годин. Раніше на першому місці знаходилися перші сім епізодів четвертого сезону серіалу "Дуже дивні справи" (Stranger Things) з показником 335 мільйонів годин.

Представники Netflix підкреслили, що "Венздей" посіла перше місце у 83 із 93 країнах, де офіційно доступна платформа. У тих, хто залишився, вона увійшла до топ-10 проєктів, що найбільш переглядаються. Проєкт також переглянуло понад 50 мільйонів домогосподарств.

Популярні новини зараз

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять

Показати ще

Додамо, що абсолютний рекорд на Netflix утримує південнокорейський серіал "Гра в кальмара" (Squid Game). За перший тиждень загальний час переглядів для цього проекту становив 571,8 мільйона годин.

Ось що пишуть ті, хто вже встиг переглянути цей шедевр:

"Заслужено. Один з найкращих серіалів за довгий час", "Любить народ чоканутих стильних красивих панянок. Гарлі Квін, Круелла, Венздей. Ортега мілашка", "Відмінно, значить продовженню бути. Перед виходом трохи турбувало те, що Ортега може бути просто красивою дівчинкою без акторських здібностей, не бачив з нею до цього ніяких ні фільмів, ні інтерв'ю. Але був приємно здивований. Вона вміє грати і бути харизматичною", "Клас! Одне задоволення від перегляду. У стилі Бертона. Атмосферно, цікаво, красиво". ..

Серіал "Венздей", скріншот: YouTube

Нагадаємо, хто буде лиходієм у другому сезоні? Новинка Netflix "Венздей" змусить думати, як Шерлок.