Відома українська артистка і в минулому травесті-діва Монро запам'яталася шанувальникам завдяки своїм епатажним образам, прямолінійності та неймовірній харизмі. Також вона брала участь у різних шоу. У Instagram за її життям стежить близько 80 тисяч людей.

Монро вирішила зізнатися, яка надія засинає з нею щодня - знову прокинутися. Друга стосується того, на що чекає весь український народ. Оголошення, що війна з росією закінчилася на нашу користь.

Монро, фото: Instagram

"Це трохи інфантильно, яле я зрозуміла, що вже можу дозволити собі все. Ну...майже все!" - додала вона.

Артистка продовжує мріяти, бажати і навіть простіші речі - напівпрозору сукню, охапку хризантем, другий келих вина, міцне слівце, поцілунок на брудершафт, вуглеводи після 22гої, послати за російським кораблем. Також це стосується й іншого, на що їй не вистачало сил, сміливості та часу.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

"Життя дуже швидкоплинне. Я це бачу по стану шкіри на своїх руках та витривалості під час балетного класу, тому не чекайте, що хтось прийде і врятувати вас від себе. Все, що ви робите, потрібно вам! Обійняла! І до зустрічі на #Щекавиця 😉" - заявила Монро.

Фото вона зробила на тій самій горі Щекавиці, де всі українці мають зустрітися, якщо путін відкриє ядерну валізу.

Раніше ми писали про те, що Монро загубилася у темному Києві, довелося дивитися на голодних псів: "Розкіш..."

Як повідомляв Знай.ua, Монро під келих червоного поміркувала про те, які випробування доля підкинула українцям: "Навіть у темряві є життя"

Також портал Знай.ua писав, що Монро розлютилася на "шикуючих" росіян через те, що українці живуть у темряві: "У еліт все за***сь"