Відома співачка, народна артистка України та кандидат філологічних наук Марія Бурмака вирішила підкорити знаменитого британського музиканта Гордона Самнера, який більш відомий публіці як Стінг. Співачка переспівала його хіт і опублікувала відео на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Марія Бурмака вирішила вразити британську рок-зірку Стінга та продемонструвала свій талант, переспівавши під гітару одну з його пісень. Цікаво, що вступ співачка залишила, як в оригіналі, а далі підставила під мелодію текст українською.

Марія Бурмака, скриншот: Instagram

"Нагадала собі, як переспівала Sting в березні. Пам’ятаєте? А раптом він все-таки озветься?!)) ми Переможемо, точно переможемо, Україна у нас одна... Ми стоїмо ціною власного життя..", - підписала публікацію співачка.

Хоч Стінг у коментарях і не засвітився, але шанувальники максимально оцінили роботу співачки.

Популярні новини зараз

Залишилось два дні: українців попереджають востаннє

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Показати ще

"Браво!", "З вас почався мій ранок. Будьте щасливі. Все буде добре УКРАЇНА", "Супер", - написали у коментарях під відео.

Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Марія Бурмака повідомила про тяжку втрату після боротьби з раком: "Здійснював подвиг".

Також наш портал інформував, комік із "Кварталу 95" Юрій Ткач показав, як економить електроенергію з сім'єю, але шанувальники запідозрили недобре: "Що це за жінка?"

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Оля Полякова показала, який вогонь спалахнув на "Танцях зі зірками" з Єжовим, але ледь не зірвалося: "На уколах".