Ані Лорак із вражаючою легкістю практично загробила свою кар'єру. В Україні їй уже давно не раді за замовчування війни, а на росії зараз стали не раді за її втечу із земель путіна.

Тепер Кароліна Куєк (справжнє ім'я артистки) перебивається одиночними концертами та корпоративами за межами України та росії.

Нещодавно Лорак засвітилася у Вірменії, де виступала на весіллі. Тоді шанувальники відзначили розповнілу фігуру артистки в безглуздому червоному вбранні.

Ані Лорак, скріншот із відео виступу на корпоративі

Зараз співачку занесло ще далі - до Австралії, як повідомили росЗМІ. Лорак нібито дала там перше шоу зі своїм колективом уперше за тривалий час.

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Зустріч Лорак із шанувальниками відбулася у Мельбурні. Саме там ратистка виконала свої головні хіти та навіть виконала легендарну "Червону Руту" Софії Ротару.

Артистка також заспівала композиції "Shady Lady", "Я стану твоєю", "Повільно", "Сонце", "I will always love you" та інші.

Ані Лорак. Фото: Instagram
Ані Лорак. Фото: Instagram

Проте з'ясувалося, що насправді жодного виступу в Мельбурні Лорак не мала. Точніше, він відбувся, але аж в 2018 році. Мережеві видання, які розтиражували новину про появу Ані в Австралії, взяли цю інформацію з одного фанатського каналу в Telegram, адміністратори якого вирішили просто поностальгувати про минулі виступи Кароліни. Ці ж люди і вказали на помилку, якої припустилися журналісти.

Нагадаємо, що молодий бойфренд Ані Лорак Єгор Гліб кинув її через гроші, менеджер Кіркорова злив усі.

Раніше ми повідомляли, що Ані Лорак після зникнення розлютила українців і "штовхнула" психотропні речовини.