Відомий екстрасенс, зірка "Битви екстрасенсів" Макс Гордєєв розповів, що російські окупанти спробують знову наступати на Харків. Цим він поділився у новому пророкуванні, яким поділився на своїй сторінці у соціальній мережі instagram.

Макс Гордєєв заявив, що наразі Харківщина сильно захищена, але найближчими місяцями ситуація буде напруженою.

Макс Гордєєв, фото: Instagram

"Харків зараз найзахищеніший, дуже багато зброї, дуже багато позитивних вібрацій. Три місяці даю на те, щоб ця ситуація зважилася на позитивний аспект", - сказав екстрасенс.

Макс Гордєєв зазначив, що повторний наступ російських окупантів точно буде, втім, вони зазнають поразки. Він порекомендував харків'янам триматися, адже невдовзі все налагодиться.

Популярні новини зараз

Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показати ще

"Чи намагатимуться вони нападати на Харків? Будуть і 100% вони отримають негатив, вони отримають знову відсіч, тому зараз дуже багато нашої сили знаходиться саме в Харкові. Харків, пам'ятайте, що все у вас буде добре, тримайтеся", - констатував Макс. Гордєєв.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Макс Гордєєв з "Битви екстрасенсів" розкрив таємницю "бавовни" у окупантів і змусив українців реготати до знемоги: "Бомбастично".

Також наш портал інформував, що екстрасенс Макс Гордєєв проговорився про звільнення всіх східних областей України: про що говорить цифра 10 на картах таро.

Крім того, ми писали, Тоня Матвієнко зізналася, що вони з Арсеном Мірзояном бідують, не маючи грошей на життя: "У нас немає нічого".