Даша Кацуріна відверто розповіла про негативні сторони нового бойфренда Володимира Дантеса та про те, як проходять їхні сварки. Цим вона поділилася в інтерв'ю Василісі Фроловій.

Даша Кацуріна та Володимир Дантес відносно нещодавно підтвердили свої відносини, власне, як і Надя Дорофєєва з Михайлом Кацуріним. Пари не сильно афішують деталі свого особистого життя, тому шанувальникам завжди цікаво дізнатися про щось новеньке.

Кацуріна і Дантес, скріншот з відео

Так, Даша Кацуріна дала розгорнуте та відверте інтерв'ю, в якому зокрема розповіла, чи є у Дантеса негативні сторони. За її словами, їй у новому бойфренді все подобається, навіть його імпульсивність, яка дуже добре проявляється в ліжку.

Кацуріна також розповіла, що сварки між ними не рідкість, проте вони виглядають дуже смішно.

Популярні новини зараз

Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку

Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію

Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн

Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок

Показати ще

Даша Кацуріна, скріншот: Youtube

"Трохи імпульсивний, гарячий. Це круто... в ліжку. Може бути імпульсивним, так, і це важкувато. Але потім, я пішла до психотерапевта, він ходить і у нас такі сварки дуже смішні, дуже. Тому що він приходить до мене і розповідає, я хочу на тебе зірватися, бо знаю, що мені стане легше", - поділилася Даша Кацуріна.

Раніше портал Знай повідомляв, Надя Дорофєєва порівняла "коханця" з кавою, але щось пішло не так: "До Кацуріна охололо?"

Також наш портал інформував, що Даша Кацуріна заборонила дітям слухати пісні Дорофєєвої: "Кохання з Дантесом немає".

Крім того, ми писали, Володимир Дантес захотів, щоб українці завжди пам'ятали, скільки їх уже немає вдома: "Сумно та тихо".