Настя Каменських відома українська співачка розповіла про свої відчуття в дорозі, та як хвилюється, очікуючи потяг додому.

Раніше співачка рідко користувалась послугами залізниці, але після вторгнення рф Укрзалізниця стала єдиним відносно безпечним засобом пересування. Настя Каменських на своїй сторінці в Інстаграм розмістила фото на якому видно її тужливий погляд вдалечінь, а коментар до фото змусив стиснутися від смутку багатьох українців.

Настя Каменських. Фото: instagram.com/kamenskux/

Настя Каменських написала, що в дитинстві і протягом тривалого часу проводила багато часу в дорозі. Але тепер все змінилося, і тепер вона багато їздить, "склавши життя у валізи".

Багато їжджу туди, де я можу принести користь: на благодійних акціях, на заходах, які дають змогу розповідати про війну в Україні. І хоча через нестабільну ситуацію бувають постійні зміни у графіках поїздок, одна річ залишається незмінною — неймовірні відчуття від дороги додому. Сідаючи на потяг до рідного Києва, мене захлинають почуття. Такого я вже давно не відчувала. Але очікування того, що дуже скоро за вікном пролітатимуть рідні вулиці — особливе. Мій потяг до Києва. Щоразу я так чекаю на нього

Популярні новини зараз

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показати ще

Настя Каменських. Фото: instagram.com/kamenskux/

У коментарях прокоментували фото та слова співачки підкресливши, що зараз багато людей чекають, коли прийде потяг у їхні рідні міста, які зруйновані війною або окуповані.

"Дуже схожі відчуття від поїздки додому", "Відчуття рідного краю, нашої України самі ніжні і тепліші!", "Дуже красива! Люблю тебе", "Настя Роби, це, якщо можеш Все буде Україна", "А скільки суму в очах", "Теж чекаю потяг, тільки до Маріуполя", "Йди до волонтерів, хоч якась користь буде", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: instagram.com/kamenskux/

Нагадаємо, ми писали, що Настя Каменських згадала свої ж слова, від яких тепер рве душу

Як повідомляв "Знай.ua" Настя Каменських відвідала дітей, які борються з особистим ворогом, поки вся Україна відстоює свою свободу.

Також "Знай.ua" інформував, що Настя Каменських показала дівчинку зі Скадовська, яка замінить її у майбутньому.