Гумористичний актор студії "Квартал95" та друг президента Володимира Зеленського Євген Кошовий чесно зізнався, за які кошти в умовах війни живуть члени його колективу.

Передусім артист повідомив, що нікого з акторів "Квартал 95" не було скорочено від початку війни. Про це Кошовий сказав в інтерв'ю "КП в Україні". Він також розповів про те, чим він зі своїми колегами допомагають ЗСУ під час війни, розв'язаної росією.

"Квартал" всіх своїх співробітників підтримує, ми нікого не скоротили під час війни. Виплати здійснюються коштом прибутків минулих років. Багато з того, що було накопичено, пішло туди, де воно потрібніше, – до наших військових", – пояснив він. Євген Кошовий

Євген Кошовий, фото: Знай.ua

Стосовно допомоги українській армії, то за словами Євгена Кошового, кварталівці, починаючи з 2014 року, регулярно купували та відправляли на передову автівки. Щобільше робив колектив це своїм коштом.

Популярні новини зараз

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Показати ще

Крім того, недавно разом зі своїми шанувальниками акторам вдалося зібрати чималу суму, щоб забезпечити транспортом воїнів, які воюють проти російських загарбників на Харківщині. Адже перед цим техніка наших воїнів потрапила під обстріл окупантів.

"Зараз такий час, що ти повинен спочатку думати не про себе, а про тих, хто нас захищає, і робити те, що ти можеш, заради нашої перемоги", – підсумував артист. Євген Кошовий

Євген Кошовий та Юрій Ткач. Фото: скрін youtube

Нагадаємо, Євген Кошовий з "Квартал 95" показав квітучу від щастя дружину та підрослих доньок-красунь: "Дякую ВСУ"

Як повідомляв "Знай.ua", дружина зірки "Кварталу 95" Євгена Кошового Ксенія запланувала наступний день народження — в українському Криму

Також "Знай.ua" писав, Євген Кошовий з "Квартал 95" розповів, з ким живе президент і про свої 38 днів у підвалі: "Різноманітний зоопарк"