У 68-річному віці помер відомий за радянських часів співак Борис Моісеєв. наразі причини не повідомляють, проте відомо, що співак довгий час хворів та переніс декілька інсультів.

Про смерть співака повідомляють в російських ЗМІ. Відомо, що декілька років Моісеєв одужував після декількох інсультів. А після повномасштабного вторгнення планував виїхати з росії в Латвію.

Борис Моісеєв. Фото:скриншот Youtube

2010 року Моісеєв пережив інсульт. Через зупинку серця він був підключений до апарату штучної вентиляції легень. Ще один інсульт стався у нього у 2015 році. З того часу він практично не з'являвся на публіці.

Ходили чутки, що артист бідує, але це не так, але це не так. Він отримував велику пенсію та авторські відрахування. Усі кошти він витрачав на свої потреби, адже дітей чи родичів у співака не було.

Популярні новини зараз

Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче

Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження

Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок

Кого не мобілізують до армії: перелік професій

Показати ще

У травні 67-річний артист приходив привітати Христину Орбакайте із 50-річчям. Своїх дітей у Мойсеєва немає, дочку Алли Пугачової він називав доча і вписав Орбакайте у свій заповіт.

Мойсеєв був одним з офіційних представників ЛГБТ-спільноти ще з радянських часів.

Нагадаємо, ми писали, що Букінгемський палац показав, де поховали королеву Єлизавету II: возз'єдналася з Філіпом та батьками.

Як повідомляв "Знай.ua" король Чарльз III роз'їхався з королевою-консортом Каміллою після смерті Єлизавети II: "Вона віддала перевагу будинку Рея Мілла"

Також "Знай.ua" інформував, що п'яна співачка Кеті Прайс у нетверезому вигляді хотіла повіситися і накласти на себе руки в ДТП.