Марк Куцевалов прокинувся знаменитим після участі та перемоги у популярному гумористичному шоу "Ліга сміху", де виступав під псевдонімом "Прозорий гонщик" у 2016 році.

Тоді Володимир Зеленський не був президентом, а був ведучим шоу, і Марк Куцевалов із Ігорем Ласточкіним показував пограбування його квартири під сміх Потапа у кріслі журі.

Наразі Куцевалов знову прийшов на шоу, але вже романтичне - "Пара на мільйон", де став у пару зі своєю фанаткою.

У реаліті, яке Новий канал показує по понеділках о 20:00, на хлопців чекають найрізноманітніші випробування: часто дівчата мають проявити кмітливість та інтелект, а чоловіки — фізичну підготовку.

"У нас була смуга перешкод. На кожному етапі хлопцям потрібно було дістати троянду для своєї дівчини, покласти в тубус і йти далі, - розповів ведучий реаліті Нового каналу Роман Міщеряков. - Це завдання на швидкість".

Популярні новини зараз

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Роман Міщеряков, фото - Новий канал

Тяжко далося випробування Олександру Ситнику - він падав, втрачав окуляри і навіть зірвався з перекладини! На щастя, все обійшлося - хлопець відбувся забиттям м'яких тканин і сам зголосився продовжувати участь у забігу.

А ось його конкуренту з реаліті Марку Куцевалову пощастило менше – смуга перешкод закінчилася для нього лікарнею. Комік підвернув ногу, але не подав виду і швидко дістався фінішу. Лише після цього його забрала швидка. Лікарі поставили Марку діагноз та рекомендували не наступати на ногу протягом 2-3 тижнів. Тож участь Куцевалова у "Парі на мільйон" опинилася під загрозою.

Марк Куцевалов на випробуванні, фото: пресслужба Нового каналу

Нагадаємо, що зірку "Ліги сміху" Марка Куцевалова знайшли на Говерлі, поліз заради грошей.

Раніше ми повідомляли, що зірка "Ліги сміху" Марк Куцевалов зізнався про народження, яке ніхто не підозрював.