Заслужена артистка України Наталка Карпа тішить шанувальників не лише на сцені, а й у соцмережі Instagram. А зараз співачка ще активно наближає перемогу самотужки, виступає на концертах, збирає гроші для постраждалих та ЗСУ.

Наталка Карпа звернулася до професійного кулінара, щоб навчитися готувати смачні котлети по-київськи та заразом поділитися секретами з шанувальниками. Як зізналася співачка, для неї ця страва була надскладною і вона боялася, що нічого не вийде.

Наталка Карпа, скріншот з відео

"Якось ніколи за це не бралась, бо розуміла рівень справи 🤦🏻‍♀️ Все складне насправді просте)! Тільки обирай правильні рецепти і просто роби)! - порадила Наталка.

Вона впевнена, цей рецепт стане у нагоді багатьом, адже зі слів кухаря Ярослава Гуменюка приготувати котлети, всередині яких розтікається олія з ароматною зеленню, дуже просто. А їхня паніровка здатна підкорити будь-яке серце. Всі інгредієнти та процеси готування озвучені на опублікованому відео.

Популярні новини зараз

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Котлети по-київськи Карпа та кулінар подавали з пюре з батату.

Раніше ми писали про те, що Наталка Карпа зізналася, що страждала через комплекси і навіть хотіла робити пластику: "Грішила я"

Як повідомляв Знай.ua, Наталка Карпа зізналася, що закохалася після туру Америкою, незважаючи на чоловіка військового: "З першого погляду"

Також портал Знай.ua писав, що Наталка Карпа заспівала про пекучий біль кожної українки, яка вірно чекає на свого чоловіка з війни: "З цим зіткнулися сотні тисяч сімей"