Кім Кардаш'ян вирішила знову підірвати Інтернет, коли вона продемонструвала свої приголомшливі вигини у низці своїх нових майбутніх бюстгальтерів SKIMS.

Дані кадри Кім Кардашян розмістила на своїй сторінці в Instagram.

Кім Кардаш'ян вийшла в соцмережу у вівторок (20 вересня) із карколомним зображенням для легіонів своїх відданих шанувальників.

41-річна зірка реаліті-шоу була в захваті від можливості продемонструвати свою останню колекцію бюстгальтерів SKIMS, тож вирішила відсвяткувати цю подію, змоделювавши їх сама.

Скрин посту Кім Кардаш'ян

Популярні новини зараз

3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще

Кім роздяглася до кількох прозорих чорних бюстгальтерів із глибоким вирізом, які ледве могли вмістити її пишне тіло та привабливі активи.

Красива ділова жінка продемонструвала свою сенсаційну статуру у вигляді пісочного годинника на декількох спекотних знімках, яких було достатньо, щоб зомліти.

На одному ризикованому фото Кім була змушена прикривати соски, оскільки на ній був приголомшливий прозорий бюстгальтер, який, здавалося, лусне.

Світська левиця поєднувала свої крихітні бюстгальтери з легінсами SKIMS з високою талією, які обтягували її підтягнутий живіт, пишні стегна та ноги, відточені у тренажерному залі.

Зірка Кардаш'ян хизувалась своїми новими платиновими світлими локонами, дозволяючи їм вільно блукати її спиною.

Як раніше повідомляв портал "Знай", Кім Кардаш'ян у "броні" поділилася непристойним контентом на тлі жахливої ​​трагедії.

Нагадаємо, Кім Кардаш'ян приголомшила світ найбільшою пікантною обкладинкою за останні роки.