Відомий телеведучий, колишній росіянин, який нещодавно отримав українське громадянство, Олексій Суханов, вирішив поміркувати над значенням слова "егоїзм". Він пригадав слова відомого класика Оскара Вальда.

Фото з сумними очима та деякі думки з приводу теми, яку він затронув, Суханов розмістив на своїй сторінці Instagram. Він згадав слова відомого письменника Оскара Вальда, який вважав, що жити так, як ти хочеш — це не егоїзм, а от якби інші жили, так, як ти хочеш — це найвищий ступінь егоїзму.

Олексій Суханов, фото з Instagram

"Жити так, як Ви хочете — це не егоїзм! Егоїзм — це коли інші повинні думати і жити, як хочете Ви" - Оскар Вайльд (1854 - 1900), ірландський поет, драматург прокоментував Суханов свою світлину.

У коментарях поспівчували ведучому та підтримали його.

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

"Гарні слова", "Саме так", "Дуже влучно сказано. На всі 100%погоджуюсь", "Хай люди живуть, як хочуть. Проте, не нав'язують свій спосіб життя тим, хто живе по-іншому", "Не сумуй, Олексію, не сумуй", "Як ви, Олексію? Дуже вже сумний погляд", - підтримали Олексія шанувальки.

Нагадаємо, ми писали, що ведучий Олексій Суханов згадав, як гуляв нічною Одесою у пошуку червоного вина з Ройтбурдом

Як повідомляв "Знай.ua" ведучий Олексій Суханов нагадав, коли з'явилась червона площа та росія.

Також "Знай.ua" інформував, що зірка "Говорить Україна" показав епічні кадри повернення російської ракети на свою ж позицію.