Популярна українська співачка Світлана Лобода після нетривалої перерви активно спілкується з шанувальниками. Співачка розповідає їм подробиці особистого та творчого життя, публікує особисті світлини. Варто зазначити, що акаунт в instagram співачки нараховує 13,5 млн підписників

Світлана Лобода, фото: Instagram

Як відомо, Світлана чітко визначилась зі своєю позицією та з усіх сил допомагає Україні та рідному місту. Вона раніше вже говорила, що половину від заробленого буде віддавати на допомогу. Так вона і робить. Вже відомо, що доволі значну суму співачка перерахувала на відновлення дитячого садка.

А нещодавно вона виступила з благодійним концертом в Ризі. Під час виступу Світлана тримала прапор України, варто зазначити, що її сценічне вбрання було теж синього та жовтого кольорів. Співачка виконувала пісні переважно українською мовою, серед яких знаменитий Щедрик.

У коментарях шанувальники відзначили, що у Світлани сильний голос, а співає вона українською дуже красиво.Зокрема, вони написали:

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

"Я была, и это было феерично!"

"Была на концерте давно, эффектная Лобода, шикарный голос! 🔥🔥🔥"

"Вы всегда будете для нас номером 1🤲🏻❤️🥰 нет никого кто мог бы хоть немного дотянуться до вашего уровня🤲🏻 бесконечно любим❤️"

Нагадаємо, Світлана Лобода захотіла "скасувати" війну заради одного красеня: "Скільки років ми разом?"

Як повідомляв "Знай.uа", Світлана Лобода ледве врятувала пенсіонерку з цукровим діабетом: 2 дні без інсуліну.

Знай.ua писав, Тіна Кароль повернулася в Україну слідом за Лободою, яку після історії з Ірпенем назвала "перебіжчицею": "Будинку, земля така ж"