Колишня актриса та модель Донна Д'Ерріко розповіла про своє рішення приєднатися до соціальної мережі на основі підписки, пославшись на відсутність «знущань» та «ненависників».

Відповідну публікацію Донна Д'Ерріко опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

54-річна колишня актриса Рятувальників Малібу 16 липня вирушила до Instagram, щоб обговорити свій перехід на сайт соціальної мережі лише для підписників.

Вона написала: "Очевидно, я не сприймаю себе чи той факт, що я на цьому сайті, надто серйозно. Цей пост може засмутити деяких людей. Мені все одно".

Скрін посту Донни Д'Ерріко в Instagram

Популярні новини зараз

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Далі вона сказала, що OnlyFans «є соціальною мережею, дуже схожою на інші, але з декількома великими відмінностями. Жодної цензури та цькування та хейтерів».

Її коментарі про «ненависників» з'явилися після того, як вона отримала негативну реакцію через те, що позувала в бікіні в соціальних мережах.

У відповідь вона сказала: «Багато жінок скаржилися на відео від 4 липня, яке я розмістила в червоно-біло-синьому бікіні, тому що вони думали, що я «класніша за це» і «занадто стара, щоб носити бікіні». Дозвольте мені сказати вам щось, що може вас здивувати. Насправді я можу носити та робити буквально все, що захочу».

Явно відмовляючись дозволити коментарям дістатися до неї, вона підтвердила, що на її сторінці OnlyFans буде більше знімків бікіні та спідньої білизни, а також витримки з редакційних статей журналів.

Перед тим, як з'явитися в "Рятувальниках Малібу", Донна позувала для журналу Playboy як найкраща жінка місяця у вересні 1995 року.

Як раніше повідомляв портал "Знай", колишній Памели Андерсон Томмі Лі показав свій голий причандал у соцмережі.