Відома українська співачка, в минулому політична діячка та героїня найромантичнішого реаліті-шоу "Холостячка" Злата Огнєвіч (Інна Бордюг) любить радувати свою аудиторію свіжими постами в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 490 тисяч людей.

Росіяни знову спробували споганити українську творчість, цього разу вони обрали стару пісню 2010 року "Зозуля" Злати Огнєвіч. Невідомі дівчата заспівали її для слухачів у Криму, нахабно переклали слова на російську мову та явно забули про авторські права.

"Ісконно руская забава, красти та видавати за своє 🤮🤦‍♂️", - зазначила знаменитість.

Скріншот з Instagram, Злата Огнєвіч

Це дуже розлютило Злату, тому виразів вона не підбирала. Артистка зазначила, що росіяни нічого не знають про закони, і тим більше права.

Популярні новини зараз

Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін

"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі

Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію

Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини

Показати ще

"У моєму рідному Криму звучить моя "ЗОЗУЛЯ" російською мовою у виконанні двох лярв, які і гадки не мають про закони та авторські права…, хоча про що я пишу, які ПРАВА можуть бути у громадян рфії. Вибачте, але мене нудить 🤢 " - заявила зірка.

Також Огнєвіч висміяла те, що недалекі співачки навіть не спромоглися прибрати її мінус, тому по суті вона їм "підспівувала" українською. Виглядало це максимально огидно.

"Соромно, прикро, але чого ще очікувати від болотян? 💙💛 Крим, сподіваюся дуже, що незабаром ЗОЗУЛЯ пролунає на Дні Звільнення Криму по всім чарівним містам півострова 🙌🥺", - підсумувала артистка.

Раніше ми писали про те, що Злата Огнєвіч подала "поганий" приклад Дзідзьо та Пономарьову, вказавши шлях російському військовому кораблю: "Навчаю пацанів"

Як повідомляв Знай.ua, скромний стендапер Тимошенко розповів, як разом із Златою Огневич звернулися до Папи Римського: "Знає, що таке прихід"

Також портал Знай.ua писав, що Злата Огнєвіч із "Холостячки" зірвалася і запитала, скільки ще має загинути людей: "Не вкладається в голові"