Українська співачка та акторка Маша Кондратенко стала відома завдяки ролі у серіалі "Школа". Зараз дівчина випускає авторські пісні, активно веде свій блог у Instagram і ділиться яскравими моментами із шанувальниками, кількість яких уже перевищила 190 тисяч.

Маша Кондратенко приїхала до Луцька разом із великою командою українських артистів, серед яких є ведучий Джеджула, блогер Машуковський, тиктокерка Даша Кубик та багато інших. Вони організували благодійний концерт. А поки йде підготовка до виступу, співачка вирішила показати, що коїться за лаштунками.

Маша Кондратенко, фото з Instagram

На опублікованій фотографії Маша стоїть у компанії двох великих хлопців у дорожній поліцейській формі. За таким "обмундируванням" не одразу можна зрозуміти, що це теж артисти - Chico та Qatoshi, які написали популярну пісню "Ластівки", що засіла в головах багатьох українців.

У кадрі вони поставили свої кулаки на тендітні плечі співачки, яка на тлі їх виглядала дюймовочкою.

Популярні новини зараз

Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги

Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію

Показати ще

"Шо за хлопці 💔", - написала Кондратенко.

Шанувальники також зазначили, що Маша виглядає зовсім крихітною, а от хлопці – справжніми богатирями.

Коментарі - instagram.com/mashaa.kondratenko/

Коментарі - instagram.com/mashaa.kondratenko/

Раніше ми писали про те, що Маша Кондратенко зі "Школи" довела, що вона вже доросла дівчинка і оголила животик: "Небезпечно"

Як повідомляв Знай.ua, Маша Кондратенко із серіалу "Школа" записала нову комічну пісню, щоб підтримати українських захисників

Також портал Знай.ua писав, щоб блогерка Настя Покрещук як дика накинулася на хлопця, осідлавши його "штучною" п'ятою точкою: "Ось і познайомилися"