Популярна українська виконавиця Lida Lee (справжнє ім'я - Лідія Скорубська), яка брала участь у шоу "Х-фактор" та "Голос країни", а також працювала бек-вокалісткою MONATIK, окрім іншого, ще є активною юзеркою соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 70 тисяч людей.

Лідія Скорубська перерахувала декілька справ, які обов'язково зроблять усі українці, коли закінчиться ця жорстока і кровопролитна війна з російськими окупантами. Наприклад, рідні люди обов'язково возз'єднаються та забудуть, що таке відстань.

Скріншот із Instagram, Lida Lee

Батьки, що воюють на передовій, міцно обіймуть своїх жінок та дітей, і ніщо їх більше не розлучить. І нарешті, настане та сама довгоочікувана перемога, на яку чекає весь український народ і навіть європейці.

"Настане час… коли під мирним, спокійним небом палати будуть тільки почуття. А прилітати — лише кохання до сердець! Настане час… нашої перемоги! Час сильної, незламної, незалежної країни, з неймовірним майбутнім…" - додала мрійливо співачка.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Шанувальники поділилися з артисткою власними мріями. Деякі з них сподіваються, що психологічний стан українців обов'язково поновиться, а слухачі ще відірвуться на її концерті. Деякі жартівливо заявили, що чекають на зниження цін на снеки.

Коментарі - instagram.com/lidalee_official/

Коментарі - instagram.com/lidalee_official/

Раніше ми писали про те, що Lida Lee анонсувала сольний концерт в окупованому Криму на зло всім росіянам: "Прийду з кавунами херсонськими"

Як повідомляв Знай.ua, Lida Lee взяла приклад з Олени Зеленської, щоб поборотися за права жінок: "Символ непохитних, сильних"

Також портал Знай.ua писав, що Lida Lee розкрила, що допоможе вилікувати душі українців, змучені війною: "Глоток музичного повітря"