Поки що українці чекають на продовження або ж початок своїх улюблених телешоу, таких як Холостяк, МастерШеф та інші, які були заморожені через повномасштабну війну, Григорій Решетник продовжує приймати зіркових гостей.

На цей раз у кріслі навпроти телеведучого в шоу "Як ти?" з'явиться сама Олена Курилова - переможниця "Битва екстрасенсів" та авторка легендарної фрази "Я дуже сильно хапанула".

13 серпня о 9:30, в ефірі та на офіційному Youtube-каналі СТБ вийде дванадцятий випуск проєкту "Як ти?" з Григорієм Решетником. Цього разу героїнею випуску стане екстрасенс Олена Курилова. Як змінилося життя ясновидиці після 24 лютого, чи надходять їй запити на порчу путіна та чи є у екстрасенса передбачення щодо закінчення війни?

Олена Курилова народилася у Бердичеві, отримала фармацевтичну та психологічну освіту. Двічі перемогла у "Битві екстрасенсів", здобувши популярність в Україні. Багаторазово виступала експертом проєкту "Слідство ведуть екстрасенси". Олена заміжня. Має доньку Тетяну та онука Матвія.

Нагадаємо, що екстрасенс Макс Гордєєв посміявся з паніки росіян після "бавовни" у Криму.

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Раніше ми повідомляли, що Україна переможе росію після краху Імператора - Володимир Зеленський дізнався, що потрібно точно пройти нашій країні.

Також стало відомо, що нумеролог Владислав Грицай сказав, коли треба повертатися в Україну та назвав дату перемоги.