В даний час Стів Мартін грає головну роль у серіалі (детективна комедія) "Вбивства в одному будинку", одному з найномінованіших на премію "Еммі" шоу року; гастролює країною зі своїм колегою Мартіном Шортом; і працює над своєю 12 книгою.

Але після того, як "Вбивства в одному будинку" розкриє свою останню справу, 76-річний актор каже, що планує звернути все назад.

Стів Мартін, кадр з фільму

"Я справді не зацікавлений у виході на пенсію, - нещодавно сказав Мартін The Hollywood Reporter. - Але я просто працював би трохи менше. Може бути."

Виконавець, який цього року номінований на три премії "Еммі" ("Найкращий комедійний серіал" як продюсер, "Найкращий сценарій для комедійного серіалу" та "Видатний провідний актор у комедійному серіалі"), вже взяв участь у третьому сезоні "Вбивства в одному будинку". Однак: "Коли це телешоу буде готове, я не шукатиму інших. Я не збираюся шукати інших фільмів. Я не хочу зніматися в камео. Як не дивно, це воно".

Популярні новини зараз

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Стів Мартін, кадр з фільму

Десятиліття роботи Мартіна, якому 14 серпня виповниться 77 років, включають такі фільми, як "Придурок", "Мозки набік", "Оптом дешевше", "Батько нареченої", "Рожева пантера" . Він також письменник, драматург, володар премії "Греммі" та впливовий стендап-комік, який 15 разів вів шоу "Суботнього вечора у прямому ефірі".

Скорочення своїх професійних обов'язків також дасть Мартіну більше часу, щоб проводити його зі своєю дружиною Енн Стрінгфілд та їхньою дев'ятирічною донькою. У грудні 2012 року 67-річний Мартін уперше став батьком, коли Стрінгфілд народила йому дочку.

"У мене дуже веселе сімейне життя , - сказав він The Hollywood Reporter . - Знімати фільм зараз, їхати жити в інше місце, я більше не хочу цього робити. Я не можу зникнути на три місяці" .

Стів Мартін, кадр з фільму

Але Мартін не піде без бою, сказав він, додавши: "Моя дружина постійно каже: "Ти завжди кажеш, що збираєшся піти на пенсію, а потім завжди щось вигадуєш".

Нагадаємо, що Роббі Вільямс оголився у прямому ефірі і згадав непробачний вчинок дружини Айди Філд.

Раніше ми повідомляли, що друг Ріти Ори підтвердив її весілля з багатим оскароносним актором: зірки вітають пару.