Український актор, зірка серіалів "Кріпосна" та "Впіймати Кайдаша" Тарас Цимбалюк розповів, де бере сили для емоційного існування у період війни. Цим він поділився на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Тарас Цимбалюк зазначив, що попри війну треба продовжувати жити та радіти кожному дню. За його словами, універсальних методів і джерел оптимізму не існує, тому кожен повинен знайти для себе те, що дає силі жити.

Тарас Цимбалюк. Фото: скрін youtube

"Оптимісти зараз великою ціною зміцнюють свій стрижень. Жодних загальних рецептів і формул не існує. Скажу єдине: кожен має усвідомити, що зараз його життя продовжується", - зазначив актор.

Тарас Цимбалюк зізнався, що йому й самому буває складно оптимістично мислити, проте він знає, як знайти сили для життя та порекомендував скористатися його схемою.

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Показати ще

"Не скажу, що я сам легко налаштовую себе оптимістично на всі боки... але точно раджу концентруватися на тому, що ви дійсно в цих рамках можете/умієте.
Саме цей фокус дасть паливо для внутрішнього існування", - поділився він.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, зірка "Кріпосної" Наталія Денисенко "прикрилася" службою чоловіка Фединчика у ЗСУ, щоб відпочити за кордоном: "Висновок один..."

Також ми писали, Антоніна Хижняк зі "Спіймати Кайдаша" закликала не робити з українців баранів та викрила телеканал СТБ на співпраці з російською актрисою.

Крім того, ми повідомляли, зірка серіалу "Кріпосна" Анна Сагайдачна видерлася на пілон і похвалилася прихованими талантами.