Популярна українська актриса, зірка серіалу "Одного разу під Полтавою" Ганна Саліванчук часто ділиться з шанувальниками будь-якими публікаціями в Instagram, де за її життям стежать понад 260 тисяч людей.

Наразі вона, як виявилося, перебуває з дитиною у Буковелі, розповівши неприємну історію, пов'язану з медициною, травмпунктами, лікарями на місці.

Анна Салліванчук, фото: Instagram

"Розповідаю, що з нами вчора трапилося. Гліб біг і впав майже на рівному місці, де було покриття штучної трави. Посередині була діра, де вона була розірвана і де була металева пластина. вилізла шкіра і м'ясо.Я прийшла до лікарні, де мені сказали - 3,5 тисячі, я сказала - дуже дякую, я заплачу гроші, але спочатку подивіться, що потрібно робити. Це небезпечно чи ні. каже Саліванчук.

Потім вона психанула, викликала швидку допомогу і приїхала лише через 30 хвилин після виклику. Там їй сказали, що потрібно вирушити до Яремчі (за 40 кілометрів від їхнього місця розташування), до найближчого лікаря та лікарні.

Популярні новини зараз

Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову

З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники

Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"

Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити

Показати ще

Анна Саліванчук. Фото: скрін youtube

Але! Лікар міг приїхати і зашити рану, проте Ганну попередили, що ця людина відмовиться виконувати свій обов'язок, якщо дитина плакатиме і кричатиме.

"Я просто в шоці від цієї історії? Я не знаю, що ще має статися з цими людьми, щоб вони задумалися взагалі про щось? Чи почали виявляти якусь елементарну людяність та емпатію?", - пише Ірина Сопонару у відповідь на цю історію.

Ірина Сопонару, скріншот: Instagram Stories

Нагадаємо, Ганна Саліванчук знайшла спосіб, як задовольнити чоловіків поза ліжком: облизуватимуться всі

Як повідомляв "Знай.uа", Ганна Саліванчук у крихітному топі та лосинах похвалилася результатом виснажливих тренувань: "Пружна попка"

Знай.uа писав, Ганна Саліванчук поскаржилася на безсонні ночі та сльози сина: "Сирени зробили свою справу"