Хто б де не був 24 лютого 2022 року, але ранок у всіх почався порівняно однаково - з паніки, тривоги, думок про плани, що не відбулися.

Українські знаменитості нічим не відрізняються від звичайних українців і переживали те саме.

Свою історію розповів зірка комедійного серіалу "Будиночок на щастя" (Новий канал) та комедіного фільму "Скажене весілля" Назар Задніпровський.

Назар Задніпровський, фото: Новий канал

"Ще за три тижні до війни у ​​мене захворіла і злягла мама. Я здебільшого ночував у неї, – зізнався він в інтерв'ю Аліні Доротюк. – Сім'ю бачив так: заскочив після репетиції, обійняв і до мами. Так було і 23 лютого. Відбув репетицію в театрі, прийшов додому, дітей поцілував, дружина мене супом нагодувала, передала гаряченького, я поїхав до мами, погодував її, і спатки... І 24 числа, не пам'ятаю о котрій годині ночі, мене підкинуло, як струмом. Він без звуку, але світиться, бо дзвонить дружина... Відповів, і вона мені: "Назаре, почалося!" Війна". У мене відразу нерви, переживання, блювотний рефлекс. Почав розпитувати, як вона, як діти. І "дурдом"" почався.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Показати ще

Назар Задніпровський, фото: пресслужба Нового каналу

Назар Задніпровський не міг залишити хвору маму, тому всі п'ять місяців перебуває поряд із нею.

"Я доньку не бачив з початку війни , - поділився актор. - А дружина з сином ще заїжджали до мене спочатку, завозили деякі речі, тому що я у мами постійно був. А потім, коли почали ракети прилітати в напрямку Василькова, вони вирішили, що час їхати на захід України, там пробули десять днів, а потім поїхали до Італії.

Нагадаємо, що Наталія Могилевська розповіла про втілення світлого майбутнього: "Не треба, як Полякова чи Зібров..."

Раніше ми повідомляли, що Олександр Волошин "опустив на дно" наречену Ганну Трінчер у її день народження.