Популярна українська співачка та дружина реп-виконавця Потапа Настя Каменських, яка веде сольну кар'єру під псевдонімом NK, любить радувати своїх шанувальників новинами про особисте та творче життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 5 мільйонів людей.

Настя Каменських опублікувала уривок зі свого нового кліпу до пісні "Коли мини війна", прем'єра якої відбулася 5 серпня. Зйомки відбувалися у полі пшениці, артистка обрала чарівний образ із плетеної туніки білого кольору та одягла вінок на голову.

Настя Каменських, скріншот із кліпу

Зірка в підписі до коротенького відеоролика вирішила знову нагадати шанувальникам про сильне кохання, яке дає крила. Адже, як раніше розповідала Настя, на цей трек її надихнуло саме це почуття, яке живе і гріє душу українців незважаючи на війну, що прийшла до їхнього дому.

"Адже любов — це те світле почуття, що оберігає нас і робить нас сильнішими", - написала Каменських.

Популярні новини зараз

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними

Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський

Показати ще

Судячи з великої кількості позитивних коментарів, нова творча робота знайшла відгук у серцях шанувальників співачки. Вони заявили, що трек вийшов чудовим і звучить на повторі, а ще оцінили кліп.

Коментарі - instagram.com/kamenskux/

Раніше ми писали про те, що Настя Каменських вже налаштувалась на концерти в Україні, але після перемоги, поки Потап у США

Як повідомляв Знай.ua, Настя Каменських заспівала про силу кохання та представила новий майбутній хіт: "Коли мине війна"

Також портал Знай.ua писав, що Настя Каменських показала справжнє кохання, але без Потапа: "Здатна на все"