Девіда Лейтча зіграє Ідріс Ельба у новому шпигунському трилері для Netflix. Фільм під офіційною назвою «Вибух» заснований на серії коміксів Метта Кіндта та Вільфредо Торреса, і ви побачите, як актор Лютера грає секретного агента, якому доручено вбити письменника-терориста.

Цю новину розмістили на порталі «gamesradar»

Майк Річардсон і Кіт Голдберг продюсуватимуть для Dark Horse Entertainment, тільки нещодавно підписавши багаторічну угоду про перший перегляд фільму і телебачення з Netflix, тоді як Лейтч і Келлі Маккормік підтримають проект під своїм прапором 87 North. Окрім цього, Ельба також займається виробництвом.

У тому ж оголошенні Netflix та Dark Horse підтвердили, що вони також працюють над серією під назвою Mind MGMT, яка представить інший літературний твір Кіндта на маленькому екрані. У цій історії розповідається про молоду жінку, яка натикається на надсекретну програму управління розумом. Потрапивши у світ гіпнотичної реклами, військової фізики і дельфінів, які говорять, вона має намір знайти людину, яка стоїть за найбільшою історією успіху Mind MGMT. Але робота виявляється складною, коли вона виявляє, що деякі люди можуть переписувати саму реальність. Сценарист «Дуже дивних справ» Кертіс Гвінн стане виконавчим продюсером шоу разом із Річардсоном та Голдбергом із Dark Horse.

Бред Пітт: скрін з фільму

Популярні новини зараз

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Показати ще

У британських кінотеатрах зараз у зірковому фільмі Лейтча «Швидкісний поїзд» грає Бред Пітт. Актор грає роль хлопця, який переконаний, що через його невдачі всі довкола нього гинуть під час місій. Після того, як його куратор наказує йому сісти на швидкісний потяг через Японію і вкрасти портфель, він перетинає шляхи з цілою купою вбивць.