Герцогиня Кембриджська продемонструвала свою внутрішню зірку Голлівуду, приєднавшись до принца Вільяма на прем'єрі "Top Gun: Maverick" у четвер (19 травня) разом з Томом Крузом.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Том Круз був названий "джентльменом" після того, як підтримав герцогиню Корнуольську на червоній доріжці.

Принц Вільям, 39 років, і Кейт, 40 років, приєдналися до 59-річного Тому на прем'єрі його фільму "Кращий стрілець: Маверик" на Лестер-сквер у четвер (19 травня) ввечері.

На фотографіях з заходу видно, як зірка Maverick Том тримає Кейт за руку, допомагаючи їй піднятися по сходах, а герцог йде поруч з ними.

Популярні новини зараз

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

В Україні готується революція у житловій сфері

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Том Круз і Кейт Мідллтон

Майбутня королева виглядала сяючою в чорно-білій сукні з відкритими плечима, яку вона доповнила клатчем від Alexander McQueen і сережками у вигляді зірок з діамантами.

На герцогу був опівнічно-синій оксамитовий смокінг, штани-смокінг і тапочки з вишитими мініатюрними винищувачами в знак поваги до фільму.

Голлівудський актор Том повторив свою роль крутого лейтенанта ВМС Маверика більш ніж через 30 років після виходу оригінального фільму.

Останнє продовження фільму спочатку повинно було вийти в липні 2019 року, але його неодноразово відкладали через пандемію коронавірусу.

Том Круз, принц Вільям, Кейт Мідллтон

Серцеїд Том поділився своїм хвилюванням з приводу повернення на червону доріжку, сказавши: "Мені подобається те, що я роблю, мені завжди це подобалося, і тепер я отримую від цього ще більше задоволення. Особливо після останніх кількох років, саме по собі проведення такого заходу - це екстраординарно".

Говорячи про своє захоплення Вільямом, Том сказав, що він і королівська фігура мають багато спільного, в тому числі їх любов до «польотів».