55-річна актриса і вдова Олега Табакова Марина Зудіна відчула себе погано вдома.

Жінка скаржилася на запаморочення і погане самопочуття, і їй викликали швидку. Лікарі здійснили огляд і прийняли рішення госпіталізувати актрису. У медичному закладі актриса проведе кілька днів. Про це повідомляє Telegram-канал "112".

Повідомляється, що в лікарню вона потрапила з вертебро-базилярною недостатністю, що є оборотним порушенням функцій мозку і може бути викликано зменшенням кровопостачання. Разом з Олегом Табаковим 55-річна знаменитість одружилися в 1995 році, через рік після офіційного розлучення чоловіка з першою дружиною.

У їхньому Союзі народилися ще двоє дітей, але ось прославлений артист пішов з життя 12 березня 2018 року на 83-му році життя після декількох місяців, проведених у лікарні. Табаков був введений в штучну кому в кінці грудня 2017-го року, щоб зняти навантаження з внутрішніх органів. Згодом він зумів прийти до тями, але нікого не впізнавав.

Популярні новини зараз

Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче

Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок

Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати

Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень

Показати ще

Telegram-канал Mash же мав трохи іншу версію події. Адже за даними цього джерела Марині Зудіної стало погано в салоні краси. І згодом "112" теж змінили свою публікацію.

Нагадаємо, скандального режисера після смерті звинуватили у страшному: мовчала і терпіла біль роками.

Як повідомляв "Знай.ua", у Москві ховають Марка Захарова: як прощаються з легендою кіно. Захарова поховали поруч з могилами таких знаменитостей, як Станіслав Говорухін, Олег Табаков і Леонід Бронєвой.

Знай.ua писав, я залишу після себе тільки кіно: кращі цитати неперевершеної Кіри Муратової