У шоу-бізнесі є окрема роль, і дуже важлива - режисер телевізійних естрадних концертів. Людей з великим досвідом, які знають, як потрібно знімати, які номери запропонувати в збірних виступах - так званих "солянках", не так вже й багато.

Читайте Знай в Google News!

Журналістам одного з російських видань вдалося взяти інтерв'ю у представника даної професії. Маестро погодився поділитися інформацією про специфіку такої роботи, звичайно, на умовах анонімності.

Алла Пугачова, скріншот: YouTube

"Я більше тридцяти років на телебаченні і можу сказати, що цю спеціальність здобуваєш тільки з досвідом! Навіть якщо ти закінчиш якісь курси, тільки попрацювавши, по-справжньому зрозумієш специфіку професії", - розповів режисер.

Популярні новини зараз

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Показати ще

У режисера є в запасі цікава історія про Аллу Пугачову, одного разу під час запису концерту Примадонна зняла перуку і сказала: "Це в ефір не піде!".

Алла Пугачова, instagram.com/alla_orfey/

"Якось на одному концерті Алла Пугачова так увійшла в раж, що зняла свою перуку. Зал вибухнув оплесками. Але потім вона прийшла на монтаж. Взагалі, багато артистів намагаються потрапити в монтажну кімнату, а ми намагаємося будь-якими способами їх не пустити. Розумний артист, розуміючи це, робить подібні спроби мляво. А потім, якщо з людиною працюєш вже не в перший раз, тобі довіряють і не втручаються в процес. Але як відмовити Пугачовій?! І ось Алла Борисівна, подивившись відзнятий матеріал, раптом жорстко сказала: "Це в ефір не піде!". Як ми її не вмовляли - ні в яку! В результаті момент з перукою показали на свій страх і ризик. І ось потім це стало її фішкою: іноді ближче до кінця виступу вона, якщо була в перуці, знімала її перед глядачами!",- розповів режисер.

Також майстер поділився і тим, що на нього може чекати після таких концертів: "був випадок – одна відома артистка сказала про мене десь в інтерв'ю: мовляв, "цей вискочка змусив мене зробити недозволені речі!". А я всього лише сказав їй, щоб трохи показала в кадрі свої красиві ніжки. Вона все виконала, вийшло класно! А потім ось таке про мене сказала! Але ми помирилися".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, 72-річна Алла Пугачова трепетно звернулася до супротивника Путіна: "Дякую, що передали правду життя".

Як повідомляв Знай.uа, нестаріюча Софія Ротару закрутилася в зимовому вальсі: Кіркоров і Аллегрова вже зачекалися.

Знай.uа писав, Полякова, Цибульська та інші українські зірки тепло привітали короля російської естради Кіркорова.