Дружина відомого українського хореографа Влада Ями, який також є суддею проекту "Танці з зірками", Ліліана часто радує багатотисячну аудиторію яскравими публікаціями в своєму Instagram.

Читайте Знай в Google News!

Нещодавно мама чотирирічного Ліона поділилася в соцмережі красивими кадрами з новорічної фотосесії за участю зіркового чоловіка. У підписі до кадрів Ліліана розкрила важливу тему контрацепції.

"Серед моїх підписників багато молоді - людей, які, можливо, соромляться обсудити цю тему з батьками, а інколи і з друзями. 🤭Тому бачу, що це вкрай важливо і актуально. 😇

Отже серед опитування лідирують:

✅ презервативи,
✅ таблетки,
✅ свічки.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще

Про перше знають всі 🥰. Про гормональні таблетки також відомо, але про їхні побічні ефекти знають далеко не всі. І не всім вони підходять. 🤔

📌 На мою думку сьогодні замало інформації саме про свічки. Цей спосіб контрацепції поки що недооцінений, але про все по порядку. 🙌🏻🥰
Перерваний статевий акт не є методом контрацепції, та дає лише маленький відсоток захисту від незапланованої вагітності ☝️" - написала дружина хореографа.

Раніше ми писали про те, що Влад Яма заборонив дружині з'являтися на "Танцях з зірками". Ліліана зізналася, що хотіла б взяти участь у шоу, але її зірковий чоловік не схвалить таке рішення.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Влад Яма "підсів" на екстремальну розвагу, дружина допомагала: "Миттєво впав".

Як повідомляв портал Знай.uа, дружина Влада Ями поділилася секретом щасливих стосунків з хореографом: "Ми створили за 13 років".

Також портал Знай.uа писав, що красуня-дружина Влада Ями вперше показала, на кого більше схожий їхній син: "Двоє зі скриньки".