Відома українська співачка, солістка групи "НеАнгели" Вікторія Смеюха поділилася з фоловерами в Instagram новеньким фото.

Знаменитість виставила серію пікантних кадрів, відправившись в райський Дубай, ОАЕ, перечікуючи холодні київські дні і насолоджуючись сонячною погодою. Так, артистка показала розкішний номер в готелі, де зараз зупинилася, фішкою якого стала величезна ванна кімната з круглим джакузі, суцільно всипаним різнобарвною темною мозаїкою.

Красуня приміряла чорні шорти, які в народі прийнято називати "велосипедками" і сіру футболку-оверсайз, а до вуха притулила аксесуар у вигляді яскраво-червоної туфельки, пожартувавши, що розшукує принца, другу туфельку і шість маленьких мишей, згадуючи культову казку "Попелюшка", творіння Шарля Перро.

"- Алло‼️👠

- Карета є 🛁!🤣

Популярні новини зараз

Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone

Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову

Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу

З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію

Показати ще

- Терміново розшукую ПРИНЦА, 🤴 🏻 туфельку 👠 і шість маленьких мишей🐁, щоб доторкнувшись до них чарівною паличкою, перетворити на шість красивих швидконогих коней❕😃✌🏻🐴🐴🐴🐴🐴🐴"

Фолловери не пройшли повз, засипаючи Вікторію компліментами: "Принц є! Мишей знайду по дорозі! Диктуйте адресу! Вилітаю!", "Красоточка❤️❤️❤️❤️", "Красотулька".