Відомий український танцюрист, член журі танцювального шоу "Танці з зірками", і тренер гумористичної програми "Ліга Сміху" Влад Яма не часто ділиться з шанувальниками подробицями особистого життя.

Однак, час від часу на його сторінці в соціальній мережі Instagram все ж з'являються нові фото. Нещодавно знаменитість виставив кілька кадрів з закулісся оу "Танці з зірками", примірявши в 10-му випуску, присвяченому Хеллоуїну, дуже незвичайний образ. Так, артист постав перед численною аудиторією в костюмі Франкенштейна, який виглядав на красунчику воістину моторошно.

У Сторіс Влад також показав, як створювався складний образ, демонструючи копітку роботу гримерів. Варто відзначити, що в містичні костюми одяглися не тільки зіркові учасники і Влад Яма, а й інші судді - Катерина Кухар стала сестрою Рейчед, Григорій Чапкіс - Графом Дракулою, а запрошена в якості члена журі Наталія Могилевська - рудоволосою відьмочкою. Тіна Кароль і Юрій Горбунов різко постаріли, перетворившись на літніх власників готелю з монстрами.

Популярні новини зараз

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Показати ще

Франкенштейн до ваших послуг!..🎃 І йому, як і мені, вкрай приємно працювати в команді, де все - від ідеї і до втілення - робиться талановито і професійно!..🤗

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Влад Яма поділився архівним фото з маленьким Потапом у сукні.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Влад Яма поділився рідкісним знімком зі своїм "дивом", мережа ридає від розчулення.

Також портал "Знай.uа" писав, що Влад Яма заради учасниці "Танців з зірками " зробить те, чого ніхто не очікував.